Skip to main content

Maximera varje centimeter av din husbil med skräddarsydd design från oss. Vare sig du behöver smart förvaring, ett funktionellt kök, eller en mysig sovplats, designar vi din campervan så att varje centimeter utnyttjas optimalt.

Vi specialiserar oss på att designa och bygga skräddarsydda campervan-inredningar för vanar av alla storlekar. Varje projekt är unikt, precis som varje äventyr, och vi är här för att skapa din ideala resekompis.

Vi förstår att varje resenär är unik, och därför erbjuder vi fullständigt anpassningsbara lösningar. Från innovativ förvaring som håller ordning på dina äventyrsprylar, till funktionella kök där du kan laga dina favoritmåltider, och mysiga sovutrymmen där du kan ladda batterierna efter en dag full av upptäckter.

Med en passion för detaljer och ett åtagande för kvalitet använder vi endast de bästa materialen och de senaste teknikerna för att säkerställa att din anpassade campervan inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar. Vår målsättning är att skapa en plats där varje detalj bidrar till din resglädje och komfort på vägen.

Din vision, vår expertis

Processen för bygga om en van till campervan

1

Initial Konsultation

Resan börjar med ett personligt möte där vi diskuterar dina önskemål, behov och vision för din framtida husbil. Vi går igenom olika designalternativ, funktioner och material för att skapa en första skiss av ditt projekt.

2

Design och Planering

Efter att ha fastställt dina önskemål tar vårt team av designers och ingenjörer fram en detaljerad plan och design för din campervan. Vi säkerställer att varje aspekt av designen är genomtänkt för att maximera utrymme, funktionalitet och komfort.

3

Byggnation och Installation

Med en godkänd plan påbörjas konverteringen i våra specialutrustade verkstäder. Våra erfarna hantverkare använder de senaste teknikerna och högkvalitativa material för att transformera din van till den ultimata husbilen. Under denna fas installerar vi allt från isolering och inredning till elektriska system och specialutrustning som fotowoltaik, markiser och parkeringsvärmare.

4

Slutinspektion och Leverans

När omvandlingen är klar genomför vi en omfattande kvalitetskontroll för att säkerställa att allt möter våra höga standarder. Därefter är du välkommen att hämta din nya husbil. Vi går igenom all funktionalitet och besvarar eventuella frågor för att säkerställa att du känner dig helt trygg med att använda din nya campervan.

Vanliga Frågor

1. Vilka van-modeller kan ni omvandla?

Camp4Sweden hanterar vi ett brett spektrum av van-modeller, både små och stora, från olika tillverkare. Vi anpassar oss efter dina specifika behov för att säkerställa bästa möjliga resultat.

2. Hur lång tid tar processen?

Projektets längd beror på omfattningen och dina val. En genomsnittlig omvandling kan ta från 4 veckor till 8 veckor. Vi ger en mer preciserad tidsram efter vår första genomgång av dina önskemål.

3. Vad kostar det att bygga om en van till husbil?

Kostnaden för en omvandling varierar beroende på val av material, utrustning och design. Vi erbjuder en initial konsultation där vi går igenom dina önskemål och upprättar en detaljerad offert.

4. Kan jag anpassa design och utrustning?

Absolut! Din campervan ska återspegla din personlighet och behov. Vi arbetar tillsammans med dig för att välja ut och anpassa utrustning och design så att den blir precis som du vill ha den.

5. Hur säkerställer ni kvaliteten på mitt projekt?

Kvalitet är vår högsta prioritet. Vi använder endast premiummaterial och moderna tekniker, och alla våra projekt genomgår noggranna kvalitetskontroller. Dessutom erbjuder vi garanti för vårt arbete.

6. Behöver jag vara delaktig under omvandlingsprocessen?

Det är helt upp till dig. Vi uppskattar och välkomnar din inblandning för att säkerställa att slutresultatet motsvarar dina förväntningar, men vi kan också hantera hela processen om du föredrar det.

7. Hjälper ni till med den juridiska processen efter omvandlingen?

Ja, vi kan ge vägledning och stöd genom processen för att registrera ditt fordon som en husbil, inklusive all nödvändig dokumentation och godkännanden. Som kund hos oss får du alltid ett verkstadsintyg, faktura och garanti på det utförda arbetet. Detta är av stor vikt för att säkerställa att värdet på din bil korrekt beräknas vid eventuella framtida händelser, såsom en kollision. Värdet på din bil kommer att bestämmas med hänsyn till värdet på vår faktura, vilket garanterar att din investering är skyddad och värdet på din bil är korrekt uppskattat.

Skapa ditt dröm husbil