Skip to main content
Uppgradera din campervan hos oss

Gör ditt campervan-äventyr ännu bättre med skräddarsydda uppgraderingar

Vi specialiserar oss på att installera extra utrustning som gör dina resor både bekvämare och mer njutbara. Låt oss ta din campervan till nästa nivå med följande tjänster:

Extra Utrustning

Solpaneler

Maximera din energifrihet med solpaneler. Dessa miljövänliga kraftpaket ger dig den energi du behöver för att hålla dina apparater igång utan att vara beroende av elnätet. Perfekt för långa resor där solen är din trofasta följeslagare.

Extra Utrustning

Markiser

Utöka ditt utomhusutrymme med en elegant och praktisk markis. Perfekt för att skapa skugga på soliga dagar eller skydd mot lätt regn. Våra markiser är enkla att fälla ut och dra in, vilket ger dig mer tid att njuta av ditt äventyr.

Extra Utrustning

Parkeringsvärmare

Håll dig varm under kalla nätter med ett effektivt och pålitligt parkeringsvärmesystem. Våra Webasto-typ värmare ger snabb och jämn värme i hela ditt fordon, så att du kan njuta av en behaglig inomhustemperatur oavsett väder.

Extra Utrustning

Svängbara Framstolar

Förvandla dina främre stolar till multifunktionella sittplatser med våra svängbara baser. Detta möjliggör för framsätena att rotera och integreras med resten av ditt vardagsutrymme, vilket skapar en öppen och välkomnande atmosfär i ditt fordon.